Herbalife
Herbalife
 
Herbalife Herbalife Acasă
Herbalife
Herbalife
Herbalife
BINE AȚI VENIT LA   Herbalife Diete și nutriție sănătoase !
Herbalife
Herbalife
Herbalife
Diete și nutriție
Herbalife Controlul greutății
Herbalife Energie și fitness
Herbalife Nutriție personalizată
Herbalife Nutriție externă
Herbalife Planul meselor
Herbalife Calculator IMC
Herbalife Alimentație echilibrată
Herbalife Rețete
Herbalife
Comenzi On-line

Herbalife

Herbalife
Controlul greutății
Herbalife
Herbalife
Energie și Fitness

Herbalife

Herbalife
Nutriție personalizată
Herbalife
Herbalife
Îngrijire personală
Herbalife
 
Herbalife
 
Herbalife
 
Herbalife
Herbalife

SPORT, ENERGIE & FITNESS
 

Produse care cresc aportul de energie, create pentru toți : de la persoanele care încep un program de fitness, pâna la sportivii si echipele sponsorizate de catre Herbalife în întreaga lume.

 
LiftOff Băutură Energizantă
(10 plicuri - 45g)
LiftOff Bautura Energizanta Herbalife

Când te simți obosit, încarcă-ți bateriile cu Liftoff, o băutură energizantă efervescentă cofeinizată și cu puține calorii. Cofeina crește vigilența și îmbunătățește concentrarea.

 
BENEFICII CHEIE
Herbalife 10 kcal per porție, un bun înlocuitor pentru băuturile acidulate care conțin zahăr
Herbalife 100% din DZR de vitamina C pentru a reduce stresul și oboseala
Herbalife 100% din DZR de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, Biotin) pentru un metabolism energetic normal
Herbalife Conține cofeină naturală, extrasă din Guarana și pudră de cofeină
Herbalife Fiecare porție furnizează 75mg de cofeină, ajutând la creșterea vigilenței și îmbunătățirea concentrării.
 
Stresul și oboseala ne fac adesea să apelăm la zahăr și la mâncăruri și băuturi bogate în calorii. Hidratează-te și oferă-i corpului tău un supliment de energie cu LiftOff, o băutură energizantă săracă in calorii care conține în proporție de 100% DZR de vitamina B (B1, B2, B3, acid pantotenic, B6, biotină) și C.
 
MOD DE UTILIZARE
Herbalife Luați una sau două tablete pe zi dizolvate în apă.
 
N-R-G Tablete de Guarana
(60 tablete)
N-R-G Tablete de Guarana Herbalife

Tabletele NRG conțin cofeină extrasă din guarana, ajută la menținerea vigilenței și reduc starea de surmenaj.

 
BENEFICII CHEIE
Herbalife Guarana, amestecată cu orange pekoe, un ceai negru tradițional cu o savoare fină și bogată
Herbalife Conține 32mg de cofeină extrasă din Guarana
 
Ar putea exista momente pe parcursul zilei când simți că pur și simplu nu te mai poți concentra. Când oboseala mentală își face apariția poate deveni chiar o adevărată provocare să râmai atent și concentrat. Adaosul de guarana este o soluție bună pentru a te menține concentrat și energic.
 
MOD DE UTILIZARE
Herbalife Luați două până la patru tablete pe zi.
Guarana este un arbust originar din America de Sud care a fost folosit de secole de către Indienii de pe Amazon pentru conținutul ei de cofeină.
 
 
 
Alimente care stimulează energia :
Herbalife Ovăzul

Ovăzul este bogat în calciu, potasiu și magneziu, dar și în vitaminele B, care stimulează energia. Magneziul joacă un rol cheie în transformarea alimentelor consumate în energie, iar din cauza unei alimentații deficitare în magneziu poți simți că nu ai energie. De asemenea, ovăzul are un Indice Glicemic mic, astfel încât energia se eliberează treptat în organism. Ca mic dejun sau gustare sănătoasă, încearcă muesli sau prăjiturele din ovăz.

Herbalife Familia alunelor

Pline de proteine, vitamine și minerale, precum și de grăsimi bune, alunele reprezintă gustarea perfectă atunci când nu ai energie. Migdalele conțin minerale care stimulează energia, precum magneziul și calciul. Nucile sunt bogate în potasiu, zinc și în fier, care stimulează energia, în timp ce arahidele sunt o bună sursă de vitamina B6, care ajută organismul să folosească și să depoziteze energia din proteinele și carbohidrații din alimente. Însă, indiferent de ce alegi, ai grijă să nu exagerezi, deoarece alunele au un conținut ridicat de calorii și de grăsimi – porția ideală ar fi două linguri sau o mână de alune.

Herbalife Fructele

Bogate în vitamina C, antioxidanți și fibre, fructele reprezintă gustarea perfectă pentru a-ți stimula energia. Vitamina C este esențială pentru producerea carnitinei, o moleculă care ajută organismul să ardă grăsimi, generând energie. Din cauza deficienței de vitamina C nu doar că te vei simți fără vlagă, dar corpul va înmagazina grăsimea pe care nu a ars-o. Portocalele și citricele, în general, sunt pline de vitamina C; și bananele reprezintă o alegere minunată, fiind o bogată sursă de carbohidrați – combustibilul preferat de organism, având și un conținut ridicat de potasiu, element esențial pentru creșterea și menținerea organismului. Nu există fruct dăunător; cu toate acestea, consumați o varietate de fructe, pentru a avea o alimentație variată și maximul de nutrienți.

Herbalife Legumele

Broccoli-ul, spanacul – bogate în fier, un mineral important pentru energie; sparanghelul și varza sunt toate alimente cu un ridicat nivel de energie, fiind și extrem de bogate în vitamine și minerale esențiale corpului. Și cartofii dulci reprezintă o alegere excelentă, fiind bogați în carbohidrați, dar și în vitaminele A și C, esențiale pentru energie.

Herbalife Cerealele integrale

Înlocuind orezul alb, pâinea și pastele cu omologii lor din cereale integrale îți vei stabiliza nivelul glicemiei. Carbohidrații rafinați conțin foarte puține fibre și sunt greu procesați, în timp ce carbohidrații nerafinați sunt bogați în fibre, ceea ce reduce ritmul în care zahărul este eliberat, așa că nu vor mai exista acele maxime și minime ale glicemiei și ale nivelului energetic. De asemenea, fibrele se expandează în stomac, creându-ți o senzație de sațietate care persistă. Orezul brun și pâinea din făină integrală sunt o sursă de acid pantotenic (mai bine cunoscut sub numele de vitamina B5), ajutând organismul să extragă din alimente nutrienții care generează energie.

Herbalife Peștele

Peștele reprezintă o foarte bună sursă de proteine, dar și de vitamine și minerale. Peștele gras, precum somon, scrumbie, păstrăv, hering, ton proaspăt, este bogat în vitaminele B6, niacină (B3) și B12, importante pentru a transforma alimentele în energie. Peștele mai este bogat și în magneziu, un alt mineral esențial pentru producerea de energie. Peștele gras mai conține și grăsimi sănătoase omega-3, benefice pentru inimă.

Herbalife Carnea roșie slabă

Carnea roșie beneficiază de multe ori de publicitate negativă, însă consumul de carne roșie slabă ajută organismul să își suplimentezenecesarul de proteine și fier – ambele vitale pentru energie. Lipsa de fier poate duce la anemie, ale cărei principale simptome sunt starea de oboseală, letargia și lipsa de energie. De asemenea, carnea este una din principalele surse de vitamina B12, esențială pentru eliberarea de energie din alimentele consumate.

Herbalife Fasolea și lintea

Eliberează treptat energia și sunt pline de fibre, care încetinesc digestia, fiind o sursă de energie mai durabilă. Fasolea și lintea sunt bogate în fier, mineral important pentru păstrarea nivelurilor energetice, însă consumul lor nu trebuie să devină ceva monoton, putând fi incluse în sosuri, supe și salate, fiind ingrediente foarte versatile, care conferă sațietate.

Herbalife Ouăle

Unele dintre puținele alimente despre care se poate spune că oferă proteine complete, conținând toți cei 9 aminoacizi esențiali – care stau la temelia proteinelor din organism. Acești aminoacizi sunt vitali pentru a crea masă musculară ouă și a reface țesuturile deteriorate. Ca și sursă bogată de proteine, ouăle sunt un excelent stimul de energie; de asemenea, deoarece energia este eliberată treptat și lent, te vei simți sătul mai mult timp.

Herbalife Usturoiul

Această plantă ajută la reducerea stării de oboseală și la stimularea nivelurilor energetice. De asemenea, a fost asociat cu sănătatea inimii și cu o glicemie constantă.

 
 
 
Tags
 
Herbalife Energie si Fitness, Diete, Nutritie, Slabire, Sanatate, Herbalife, Controlul greutatii, Energie si fitness, Nutritie personalizata, Nutritie externa, Planul meselor, Calculator IMC, Alimentatie echilibrata, Retete
Herbalife


Controlul greutății | Energie și fitness | Nutriție personalizată | Nutriție externă | Planul meselor | Calculator IMC

Herbalife
Distribuitor Independent

Herbalife

Indicele de Masă Corporală

Herbalife

Alimentație echilibrată

Herbalife

Alimentație

Planul meselor

Herbalife

Plan

Rețete delicioase

Herbalife

Rețete

 

 

Herbalife
Herbalife
  Herbalife Copyright © Distribuitor Independent Herbalife.  Toate drepturile rezervate.